18 Ekim 2011 Salı

PAZAR KAHVALTIMIZ

        Merhabalar, geçen pazar günü Bahar'cığımın düzenlediği kahvaltı etkinliğine katıldım, taze bir blog yazarı olarak.
        Yanımda oğlum yağmur çamur demeden (en son gidenlerden de olsam yinede gittim yani) bu güzel buluşmaya gittim. Çok emek verilmiş bir toplantı olduğu her halinden belliydi mekan çok güzeldi ama Nobili Park işletmeciliği Bahar Hanımı bir hayli yıprattı sanırım işletme reklamın iyisi kötüsü olmaz düsturunu güdüyor ama bence onlar için bayağı bir kötü oldu. Neyse işletmecilik dışında her şey çok güzeldi. Bahar'cım bizler için firmalarla görüşüp çok güzel hediyeler hazırlamış. Ayrıca  Serap Hanım'ın yaptığı tadı damağımda kalan ekmeği ve Zeynep Hanım'ın kendi elleriyle yaptığı süper ötesi çikolatalar günümüzü güzelleştirdi. Bahar Hanımın dağıttığı birbirinden özel firmalardan gelen hediyelerimiz sayesinden elimiz kolumuz dolu döndük evlerimize :))

rexona                                                                     

Nivea 
zeytin iskelesi 
carte d'or
elidor 
axe




    Nivea'dan kremlerimizi, Carte D'or'dan tatlılarımızı ki puding canavarı olan eşim sayesinde eve gider gitmez pudingi yaptık, Axe ve Rexona'dan eşlerimiz ve bizler için deodarantlarımızı (benimkini yiğenim elimden aldı :) ),Elidor'dan şampuan ve şaç kremimizi ve cidden tadı çok güzel olan Zeytin iskelesinden zeytin yağımızı aldık döndük evlerimize :)  Firmalara çok teşekkür ederiz.




1 yorum:

Unknown dedi ki...

canım benim geldiğiniz için ben mutlu oldum nasipse bir daha kinde tekrar birlikte olmak isteriz hediyelerini güle güle kullan sevgiler