28 Mart 2012 Çarşamba

DİYET SALATAM :))

         Selamlar, günaydınlar, iyi diyetler evet yedim kafayı arkadaşlar, neden az yediğim halde küçücük, azıcık, minnacık, zayıflıyorum neden paldır küldür aldığım kiloları hooooppp diye veremiyorum ve ben neden yemek yemeyi çok seviyorum? Bütün bunlar kafamda dolaşırken,akşamları ne yesem diye düşünürken ve evde akşam yemeğim yokken ( çalışmak ve akşam yemeğini düşünmek cidden çok sıkıcı oluyor bir gün önce hazırlamamışsam ) ortaya bol ekşili,tavuklu,yağsız salatam çıktı vallahi doydum ki bana 2 ay önce sadece bunu ye doyucaksın deseniz burun kıvırırdım insan doyabiliyormuş cidden :))) tabiki bunun tarifi filan yok salata işte bildiğimiz sadece görün istedim ben bunu yedim ve doydum : D

7 yorum:

Nigar SARGIN dedi ki...

Bacım benim senin azmin çok önemli ve ben sende bunu fazlasıyla gördüm az daha sabır başaracağız...;)

Unknown dedi ki...

olur de mi niguşum ama artık pat diye olsun yaa bak yaz geldi :S

YEMEK SEVDAM (ELİF) dedi ki...

Salata nefis görünüyor canım. Ellerine sağlık. Ah beni de bu diyetler mahvetti. Çok haklısın neden bu kilolar hopp diye gidivermezki. Ben doymayı öğrendim salatalarla ama malesef gözüm doymuyor. Onu napcaz.

Unknown dedi ki...

Elifcim benimde gözüm doymuyor o yüzden bloglara bile pek bakmıyorum :(( keşke yiyip yiyip kilo alamayanlardan olsaydık :)

CAFE MERCİMEK dedi ki...

yaz geliyor hepimiz diyetlerdeyiz, akşamları bende sadece salata yiyorum ve doyuyorum,ama aynen dediğin gibi bu kilolar keşke hopp diye gidiverse,sanki hiç gitmiyorlar gibi :((

ihlamurcum dedi ki...

Televizyonda dinlemiştim, salata kilo verdirmez diye, çok doğru.Hatta beni çabuk açıktırıyor, bence siz yanında mutlaka zeytinyağlı sebzenizi de yiyin.
Ama salatanızda bir şaheser olmuş,laf aramızda.Tam yemelik, iyi diyetler.

Unknown dedi ki...

ay çok teşekkür ederim ıhlamurcum, sizden bunu duymak çok mutlu etti beni :) ve evet kilo verdirmez ama kiloda aldırmaz hem içindeki tavuklar sayesinde toklukda veriyor insana ; )