17 Ekim 2012 Çarşamba

MÜKEMMEL BİR TOPLANTIYDI

       3.yemek bloggerları toplantısı 07 ekimde Gode Cengiz Spor Tesislerinde yapıldı süper bir gündü. Hazırlık komitesindeki arkadaşlarım gerçekten çok güzel hazırlanmışlar, özellikle tüm gün süren gülen yüzleriyle günümüzü aydınlattılar. Sadece sanal alemde tanıştığım veya daha önce bir kez karşılaşma şansını yakaladığım birbirinden becerikli arkadaşlarım-ablalarımla çok keyifli saatler geçirdim.Bol bol yedik içtik sohbet ettik , fotoğraf çektirdik ve gün sonunda elimiz kolumuz dolu bir şekilde evlerimize döndük. Sponsorlarımızın hazırladığı birbirinden güzel hediyelerimiz gerçekten görülmeye değer.
       Toplantıya herkes bir çeşitle katıldı ben de susamlı çöreğimle oradaydım :)  bu tarifin susamlı versiyonu




       Organizasyonu  düzenleyen arkadaşlarım  İsmet'çim, Şerife'cim Hülya , Özay ve  Nurdan  Ablalarıma tekrar teşekkür ederim ayrıca fotoğraf ustamız Figen 'ciğimin kareleri özellikle beni çok mutlu etti :)))

        Ve müthiş hediyeleriyle ve gülen yüzleriyle günümüzü renklendiren sponsorlarımız sizlere de çok çok teşekkürler (NİSAN DA GÖRÜŞMEK ÜZERE : D )


SPONSORLARIMIZ:

















  • Resimlerini kullanmamıza izin verdiğin için Figen'cim çook teşekkürler:)

6 yorum:

Unknown dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

Güzel bir toplantıydı.Nice etkinliklerde buluşmak üzere.
Sevgilerimle

KEYFİMCE YAPTIKLARIM dedi ki...

Eline sağlık Suna'cım,güzel sözlerinizle bizleri çok mutlu ettiniz.Öpüyorum canım

ozguluntarifleri dedi ki...

Ne guzel anlatmissin cok guzel bir gundu Sunacim senle tanistigima cok memnun oldum canim bir dahaki etkinleklerde gorusmek uzere.Sevgiler.

Şepşeker dedi ki...

Bayıldım bu etkinliğe !
Ne güzel bir gün geçirmişsiniz ;-)

HULYA dedi ki...

Suna'cığım çok güzel yazmışsın canım.Ellerine emeğine sağlık.En kısa sürede yeniden görüşmek dileğiyle.Sevgiler ve iyi bayramlar :)MUTFAKTA BİRİ Mİ VAR???