5 Şubat 2013 Salı

DR. OETKER'DE 14 ŞUBAT ETKİNLİĞİ

 Selam arkadaşlar nasılsınız? Ben yarıyıl tatili münasebetiyle bu hafta izinliyim oğlumla biraz zaman geçirmek için. Tatilimin ilk gününü Dr. Oetker in workshopuyla açtım, tam anlamıyla malzemelerin işlediği elin övündüğü bir gün oldu.

       Lafa nerden başlasam bilemedim, çalışanların ama öyle sadece halkla ilişkiler müdürünün değil sabah bizi Karşıyaka'dan alan servis şoföründen tutunda mutfakta elimiz ayağımız olan Dr.Oetker meleklerine kadar herkes mi güler yüzlü olur,sempatik olur, çalışkan olur?

        İlk defa katıldım böyle bir etkinliğe ve iyiki katılmışım dedim günün sonunda, kocaman süper bir mutfak elinizin altında ihtiyacınız olabilecek herşey var.
Malzemeler çeşitli ve bol  bize ölçüsüne göre yapınca güzel olmaması imkansız olan pandispanyaları mikserle çırpmak kaldı


Yarım paket pandispanya unundan yapıp kalpli kalıplara döktüğümüz keklerimizle eros pastası yaptık içini dilediğimiz meyvelerle ve çikolata parçalarıyla süsledik benim pastamın içi görülmeye değerdi :)
 
 

 
Ben içine vanilyalı dolgu kreması kullandım isteyen arkadaşlarım çikolatalı yaptı, rom aromasıyla tadına tat kattıktan sonra pastabanımıza kremayı sürdük üstüne dilediğimiz malzemeler koyduk ben çilek muz ananas ceviz fıstık ve çikolata parçaları koydum (evet evet kendimden geçmişim sormayın :)) )
 
Veeee ta taaammmm işte bu güzel pastamız sonunda ortaya çıktı
 

Öğleden sonra ise muffinlerimizi yaptık  (öğle arasında Dr Oetkerin yeni ürünü olan pizzalarından koca bir tabak ikram ettiklerini ve benim hepsini yediğimi ısrar etmeyin söylemem )
 
 
 
Muffinlerimiz için bilin bakalım ne kullandık Sade kek karışımıııııı evet evet yanlış duymadınız eğer orda yapmasaydım hayatta olmaz derdim ve denemek aklıma bile gelmezdi. İçine kaşar rendesi sarımsak kırmızı ve yeşil biber ceviz tuz karabiber hepsi girdi ama tadı varyaaaaa mmmmmmmmmm anlatılmazdı valla yapılıp yenilesi bişeydi :)) üstlerinede sarı ve kırmızı biberlerden kalıplarla şekiller yaptık kürdana taktık süslü püslü süper muffinlerimiz oldu, muffin çalışmamızı ikişerli gruplar halinde yaptık benim ortim Selcen cimdi.
 
Burdan tekrar teşekkür etmek isterim tüümm Dr. Oetker çalışanlarına , mutfakta keşke evlerimizde de böyle kişiler olsa dediğimiz mutfak meleklerimize, halkla ilişkiler müdüremize iyiki İzmir'de temizliğiyle düzeniyle ve güler yüzüyle çalışan böyle bir tesis var daha nicelerinin olması dileğiyle.... 

6 yorum:

KEYFİMCE YAPTIKLARIM dedi ki...

Suna'cım bu güzel günü çabucak kaleme almışsın darısı başıma canım.Emeğine sağlık :)))))

pembe kekik dedi ki...

Suna'cım, gerçekten çok güzel bir etkinlikti. Sizlerle beraber olmak çok güzeldi. Hakikaten Dr.Oetker'in ürünleri mükemmel.

Unknown dedi ki...

cevverim teijim bir an önce yazmak istedim içim rahatladı :), sibel abla evet güzel bir gündü yenilerinde buluşmak ümidiyle

canikom dedi ki...

hepsi süper......Muffinlerin tam tarifini alabilir miyim acaba.......

Unknown dedi ki...

Ne de güzel anlatmışsın Suna.Yanyana çok işler yaptık.Pastalar falan :))
Kalemine sağlık.Başka etkinliklerde görüşmek üzere.
Sevgilerimle
Şeniz

Nurşen Aksoy dedi ki...

Suna hanım merhaba..BLOGUNUZLA YENİ TANIŞTIM,ÇOK GÜZEL VE KEYİFLİ..ETKİNLİK SÜPER OLMUŞ..ÇOK KEYİFLİ GEÇMİŞ..ELLERİNİZE SAĞLIK..SEVGİLER..www.nurlumutfakta.blogspot.com