6 Aralık 2013 Cuma

YİNE TOPLAŞTIK ÇOK GÜZEL BİR GÜNDÜ...

         01.12.13 tarihinde 5. İzmir Yemek Blogu Yazarları toplanmamızı Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi n de gerçekleştirdik. Kapıdan girerken komite üyesi arkadaşlarımızın güler yüzü ve bize özel sürprizleriyle içimiz ısındı. 

      Nergiz Ablanın hepimiz için ayrı ayrı uğraştığı bu kurabiyeler sanırım tüm hediyelerin önüne geçti, görünce yüzümde kocaman bir gülümseme oldu şaşkınlıkla birlikte insan bu kadar ince detay çalışabilir  mi ya huuuu?



macaron lar renk renk karşıladı bizi tadına oğlum baktı "anneee bu çok güzel" dedi ağzı dolu dolu hani bilen bilir benim oğlan pek bişey yemez :))

 Sonra içi lavanta dolu minik şişelerimiz vardı üzerinde numaralar olan sponsorlarımızın bizlere gönderdiği bazı hediyeler için çekiliş yaptık. 
( bende Dr. Oetker den kalpli kek kalıbı kazandım bu arada )


       Uzun zamandır görüşmediğimiz arkadaşlarımızla görüştük, bebişler sevdik , kafa dağıttık (kendi adıma söylüyorum bana çok gerekliydi) ve bol bol resim çektirdik Figen sağolsun konuşturdu yine yeteneğini :) Ayrıca değinmeden geçemeyeceğim bizlere sunumlarımızı yapan Tepekule de görevli arkadaşların güler yüzü ve sıcaklığı da ayrıca güzellik kattı bence.

     Komite arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ederim gerçekten güzel bir gün geçirmeme vesile oldular , yeni komite üyesi arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyorum.

3 yorum:

AKDENİZ AKŞAMLARI dedi ki...

Çok güzeldi herşey Sunam..

Unknown dedi ki...

Oldukça güzel bir toplantıydı.Seninde kalemine sağlık .Başka etkinliklerde görüşmek üzere.
Sevgilerimle

Selcen Şenocak dedi ki...

Güzel bir gündü, hemen geçverdi toplaşalım bir daha sunacım:)